Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena
Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Rabu, 10 Disember 2014

Qaseh Gold


Qaseh Gold Formulasi Makanan Sunnah


Assalamualaikum…

Nama saya Izan. Saya adalah isteri, ibu kepada 3 anak kecil serta  bekerja sepenuh masa. Sebagai manusia biasa saya ingin hidup dengan lebih sihat dalam badan yang lebih cergas
Bila umur mencecah 30-an, ada anak kecik dan bekerja dalam bidang yang sangat mencabar memang sangat meletihkan.
Hari-hari saya drive selama 1 jam dari rumah ke pejabat pada pukul 7.00 pagi. Masa balik pula kadang-kadang melebihi 1 jam kerana traffic jam.
Lepas ambil anak dari Taska, terus memecut ke rumah. Settle kan anak-anak kemudian sambung masak  untuk makan malam pula. Pendek kata.. tak sempat duduk terus buat kerja lagi di rumah. Tak hairan bila pukul 9 malam.. badan saya sudah tiada tenaga.
Sebab tu saya makan macam-macam supplemen vitamin dari sumber organik. Dalam sehari saya kena telan berbelas-belas tablet vitamin untuk tujuan berbeza. Nak sihat punya pasal kannnn.
Tetapi saya rasa macam orang sakit pulak bila hari-hari kena telan pelbagai bentuk dan saiz vitamin tu. Sampai bila saya harus macam tu?
Jadi, saya cari alternatif yang lebih baik dan mujarab daripada supplemen vitamin.
Saya terjumpa Qaseh Gold Adinda. Kebetulan masa tu penyakit sinusitis (resdung) saya kembali menyerang. Kedua lubang hidung saya bengkak teruk dan tersumbat hingga saya kena bernafas melalui mulut.
Terus saya cuba Qaseh Gold Adinda untuk redakan resdung saya tu.
Qaseh Gold ialah gabungan makanan sunnah unggul dan herba-herba terpilih khusus untuk bantu kita tambah tenaga fizikal, minda dan emosi.
Gabungan makanan sunnah seperti pati kurma, madu, zaitun, habbatus sausa’, buah tiin, za’faran serta herba terpilih khusus untuk kesihatan wanita, lelaki dan kanak-kanak boleh memberikan tenaga, nutrien dan zat penting yang badan kita perlukan.
Makanan Sunnah seperti yang menjadi amalan Rasulullan s.a.w sudah tentu berkali ganda lebih baik dari mengambil produk kesihatan yang dihasilkan negara Barat.
Macam tak percaya pulak Qaseh Gold Adinda memang berkesan. Malah, sejak makan jus Qaseh Gold Adinda ni.. beberapa masalah kesihatan lain dalam badan saya juga turut sama sembuh.
Badan saya juga rasa lebih bertenaga berbanding dulu.
Teruja sungguh saya. Jadi.. saya terus decide untuk menyebarkan kebaikan jus Qaseh Gold ini kepada lebih ramai orang yang memerlukannya melalui blog ini.

Semoga apa yang saya paparkan dalam blog ini membantu anda mencapai gaya hidup sihat.

Cubalah Qaseh Gold hari ni.

Rakan Niaga Diperlukan

Sertai saya dalam kumpulan Qaseh Gold Sihat Cantik dan bersama-sama kita memenuhi keperluan masyarakat Islam bagi mendapatkan produk halal dan bermutu tinggi demi meningkatkan ekonomi ummah.
Bimbingan akan diberikan secara online melalui kumpulan rahsia Qaseh Gold Sihat Cantik tentang:
  • Teknik pemasaran melalui internet (blog, Facebook, cara tulis iklan etc)
  • Teknik membina blog dan meletakkan blog di page pertama Google
  • Teknik mendapatkan rakan niaga untuk mengembangkan bisnes
Anda juga akan diberikan akses istimewa kepada pelbagai Tutorial Bergambar serta Testimoni Pengguna untuk memudahkan berkongsi kebaikan Qaseh Gold kepada kawan-kawan dan keluarga.
Setiap rakan niaga saya akan diberikan promosi percuma dalam blog dan Facebook milik saya. 

Qaseh Gold | Jus Qaseh Gold Kekanda – Makanan Sunnah Terbaik Lelaki


Qaseh Gold | Jus Qaseh Gold Kekanda – Makanan Sunnah Terbaik Lelaki


Khusus untuk kesihatan lelaki masa kini.
Qaseh Gold Kekanda ialah gabungan makanan sunnah unggul seperti pati kurma, madu, zaitun, habbatus sausa’, buah tiin (fig), za’faran serta herba terpilih khusus untuk kesihatan lelaki seperti tribulus, guarana dan ashwaganda.
Membantu membekalkan tubuh badan dengan tenaga, nutrien dan zat penting untuk kekal cergas dan sihat sepanjang hari.
Qaseh Gold
Setiap botol Qaseh Gold Kekanda mengandungi 500ml formulasi istimewa makanan sunnah dari khazanah-khazanah alam berikut:
  • Kurma
  • Madu
  • Air Zam-zam
  • Buah Tiin
  • Zaitun
  • Habbatus Sauda’
  • Za’faran
  • Ginkgo Biloba
  • Sirih
  • Delima
  • Arabic Gum
serta ramuan khusus herba terpilih untuk lelaki
  • Tribulus
  • Guarana
  • Ashwaganda

Qaseh Gold Kekanda adalah gabungan makanan sunnah dan herba tempatan yang melengkapi keperluan tubuh dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.

Ia meliputi keperluan kepada sistem dan fungsi tubuh itu sendiri iaitu:

Darah

Mengimbangi kepekatan darah dalam tubuh agar tidak terlalu pekat serta mudah dihantar ke seluruh anggota tubuh.

Saraf

Apabila darah mudah dihantar ke seluruh anggota maka saluran saraf juga akan berkembang dengan baik tidak lagi sempit kerana darah juga membekalkan oksigen.

Otak

Lebih cerdas dan daya ingatan lebih mantap kerana darah membekalkan oksigen lebih banyak. Lebih-lebih lagi bagi anda yang banyak menggunakan tenaga otak seperti akauntan, guru, jurutera dan seumpamanya.

Jantung & Paru-Paru

Jantung lebih sihat kerana tidak dibebani dengan darah yang terlalu pekat. Paru-paru lebih rehat.

Usus

Bekerja dengan lebih baik apabila makanan lebih mudah dicernakan dan lebih rehat. Masalah buasir dapat dijauhi.

Buah Pinggang

Menapis dengan lebih efektif kerana bekalan darah dan oksigen yang lancar. Menyalurkan toksin dan sisa ke bahagian pencernaan dengan lancar.

Kulit

Lebih segar dan sihat apabila mikro-saraf menerima darah dan oksigen dengan banyak. Luka mudah pulih dan parut menjadi minima.

Rambut

Lebih kuat dan tidak mudah gugur kerana kulit kepala yang sihat.

Mata, Telinga, Hidung dan Rongga Pernafasan

Penglihatan dan pendengaran lebih tajam dan deria bau lebih peka. Hidung juga sukar dijangkiti penyakit dari kesan pendedahan kepada pencemaran habuk, debu dan kotoran lain. Bakteria sukar menjangkiti saluran nafas dari kerongkong hingga ke paru-paru.

Tulang & Sendi

Tulang lebih teguh dan kukuh. Tidak mudah rapuh. Bekalan kalsium yang diperolehi, semasa ke semasa dari pemakanan ini. Sendi lebih kuat dan sihat.

Organ Dalaman Lelaki

Lebih tenaga dan sihat. Menguatkan sistem imun dan menstabilkan hormon. Memekat, menyihat serta menyuburkan mani.

Makanan Sunnah Tersedia Untuk Diamalkan

Jika kita sibuk memang susah nak makan pati kurma, madu, zaitun, habbatus sauda’, buah tiin (fig), za’faran atau delima setiap hari.
Qaseh Gold Kekanda memudahkan kita mengamalkan makanan sunnah setiap hari. Hanya 2-3 sudu besar dua kali sehari dan kita dapat nikmati khasiat makanan sunnah sepanjang masa.

Qaseh Gold Kekanda selamat digunakan oleh lelaki dan kanak-kanak berumur 3 tahun ke atas.

Cara Makan Qaseh Gold Kekanda

Gunakan sudu plastik.
Qaseh Gold
Makan 2-3 sudu besar pagi sewaktu perut kosong dan 2-3 sudu besar lagi sebelum tidur malam.

Harga Qaseh Gold Kekanda

Satu botol 500ml – RM 71.90 sahaja.

BERMINAT : PM/WHATAPS/WECHAT - 016-9674726/018-3724645

Qaseh Gold | Jus Qaseh Gold Adinda – Makanan Sunnah Terbaik Wanita



Qaseh Gold | Jus Qaseh Gold Adinda – Makanan Sunnah Terbaik Wanita


Khusus untuk kesihatan wanita masa kini.
Qaseh Gold Adinda ialah gabungan makanan sunnah unggul seperti pati kurma, madu, zaitun, habbatus sauda’, buah tiin (fig), za’faran, delima serta herba terpilih khusus untuk kesihatan wanita seperti manjakani, pegaga dan passiflora.
Membantu membekalkan tubuh badan dengan tenaga, nutrien dan zat penting untuk kekal cergas dan sihat sepanjang hari.
Qaseh Gold
Setiap botol Qaseh Gold Adinda mengandungi 500ml formulasi istimewa makanan sunnah dari khazanah-khazanah alam berikut:
  • Kurma
  • Madu
  • Air Zam-zam
  • Buah Tiin
  • Zaitun
  • Habbatus Sauda’
  • Za’faran
  • Ginkgo Biloba
  • Sirih
  • Delima
  • Arabic Gum
serta ramuan khusus herba terpilih untuk wanita
  • Manjakani
  • Pegaga
  • Passiflora

Qaseh Gold Adinda adalah gabungan makanan sunnah dan herba tempatan yang melengkapi keperluan tubuh dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.

Ia meliputi keperluan kepada sistem dan fungsi tubuh itu sendiri iaitu:

Darah 

Mengimbangi kepekatan darah dalam tubuh agar tidak terlalu pekat serta mudah dihantar ke seluruh anggota tubuh.

Saraf

Apabila darah mudah dihantar ke seluruh anggota maka saluran saraf juga akan berkembang dengan baik tidak lagi sempit kerana darah juga membekalkan oksigen.

Otak

Lebih cerdas dan daya ingatan lebih mantap kerana darah membekalkan oksigen lebih banyak. Lebih-lebih lagi bagi anda yang banyak menggunakan tenaga otak seperti akauntan, guru, jurutera dan seumpamanya.

Jantung & Paru-Paru

Jantung lebih sihat kerana tidak dibebani dengan darah yang terlalu pekat. Paru-paru lebih rehat.

Usus

Bekerja dengan lebih baik apabila makanan lebih mudah dicernakan dan lebih rehat. Masalah buasir dapat dijauhi.

Buah Pinggang

Menapis dengan lebih efektif kerana bekalan darah dan oksigen yang lancar. Menyalurkan toksin dan sisa ke bahagian pencernaan dengan lancar.

Kulit

Lebih segar dan sihat apabila mikro-saraf menerima darah dan oksigen dengan banyak. Luka mudah pulih dan parut menjadi minima.

Rambut

Lebih kuat dan tidak mudah gugur kerana kulit kepala yang sihat.

Mata, Telinga, Hidung dan Rongga Pernafasan

Penglihatan dan pendengaran lebih tajam dan deria bau lebih peka. Hidung juga sukar dijangkiti penyakit dari kesan pendedahan kepada pencemaran habuk, debu dan kotoran lain. Bakteria sukar menjangkiti saluran nafas dari kerongkong hingga ke paru-paru.

Rahim

Lebih selesa mengikut situasi semasa. Kitaran haid lebih teratur. Menjauhi keputihan kerana fungus dan bakteri sukar menjangkiti. Jika hamil, rahim akan lebih relaks dan fleksibel bergantung kepada pembesaran kandungan.

Tulang & Sendi

Tulang lebih teguh dan kukuh. Tidak mudah rapuh. Bekalan kalsium yang diperolehi, semasa ke semasa dari pemakanan ini. Sendi lebih kuat dan sihat.

Ibu Hamil

Lebih bertenaga untuk kekuatan ibu seharian dan pada waktu melahirkan menggantikan darah serta tenaga yang hilang. Anak dalam kandungan lebih tenang kerana zat yang cukup.

Organ Dalaman Wanita

Lebih tenaga, bersih dan sihat. Menguatkan sistem imun dan menstabilkan hormon. Peluang hamil lebih tinggi untuk wanita yang sukar hamil.

Makanan Sunnah Tersedia Untuk Diamalkan

Jika kita sibuk memang susah nak makan pati kurma, madu, zaitun, habbatus sauda’, buah tiin (fig), za’faran atau delima setiap hari.
Qaseh Gold Adinda memudahkan kita mengamalkan makanan sunnah setiap hari. Hanya 2-3 sudu besar dua kali sehari dan kita dapat nikmati khasiat makanan sunnah sepanjang masa.
Qaseh Gold Adinda selamat digunakan oleh wanita dan kanak-kanak berumur 3 tahun ke atas.
Sangat sesuai untuk wanita hamil, sedang berpantang dan menyusu kerana bahannya yang semulajadi dan menyihatkan.

Cara Makan Qaseh Gold Adinda

  • Gunakan sudu plastik
Qaseh Gold
  • Makan 2-3 sudu besar pagi sewaktu perut kosong dan 2-3 sudu besar lagi sebelum tidur malam.

Harga Qaseh Gold Adinda

Satu botol 500ml – RM 71.90 sahaja.!!!

BERMINAT : PM/WHATAPS/WECHAT - 016-9674726/018-3724645

Qaseh Gold Junior | Khasiat Qaseh Gold Junior Untuk Bayi dan Kanak-Kanak

Perhatian Kepada Semua Ibu-Bapa Penyayang !!

Adakah ANAK anda:
  • Mudah sakit & demam panas?
  • Sering batuk & selsema?
  • Sakit perut & cirit-birit?
  • Kurus & tiada selera makan?
  • Menderita penyakit asma?
  • Kulit gatal berkudis akibat eczema
  • Sembelit & susah buang air besar?
  • Hidung gatal akibat resdung
  • Lemah dan kurang cergas?
  • Kurang tumpuan dan tidak cerdas?
Qaseh Gold Junior

Mencegah Adalah

Lebih Baik Dari Mengubati!

Nabi Muhammad SAW bersabda:
” Perut adalah tempat bermula pelbagai penyakit ” (Hadis Riwayat Muslim)
“ Perut manusia itu tempat segala penyakit, manakala pencegahan itu pokok dari segala pengubatan ”  (Riwayat ad-Dailami)
Qaseh Gold Junior
  • Adakah anak anda makan makanan yang sihat danberkhasiat setiap hari?
  • Adakah anda pasti anak anda mendapat segala nutrisi yang badannya perlukan untuk kekal sihat dan kuat?
  • Adakah anda memberikan yang terbaik supaya anak anda sentiasa cergas fizikal, cerdas minda dan ceria emosi?
Qaseh Gold Junior
asli-01.png (384×369)

Hanya 2 Sudu Pagi 2 Sudu MalamQaseh Gold Junior Terbukti Membantu Meningkatkan Tahap Kesihatan Anak-Anak Saya.

RM60 Sebotol Tahan 1 Bulan*Hanya RM2 Sehari!!



Kesihatan anak anda adalah perkara paling pentingdalam hidup anda.Bila anak anda jatuh sakit yang teruk anda sekeluarga akan menderita.
Ribuan ringgit akan melayang. Kerja tidak mampu dilakukan dengan baik. Anda akan merasa sangat tertekan. Suami dan isteri akan bercakaran. 
Sayangi anak dan keluarga anda. Tingkatkan sistem imun badan anak anda dengan Qaseh Gold Junior!
Insya Allah, Kami sekeluarga amalkan.


HARGA HANYA : RM 60 SAHAJA POSTAGE SABAH/SARAWAK : RM 8
ANDA BERMINAT : PM/WHATAPS/WE CHAT - 016-9674726/018-37224645