Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena
Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Rabu, 10 Disember 2014

Qaseh Gold


Qaseh Gold Formulasi Makanan Sunnah


Assalamualaikum…

Nama saya Izan. Saya adalah isteri, ibu kepada 3 anak kecil serta  bekerja sepenuh masa. Sebagai manusia biasa saya ingin hidup dengan lebih sihat dalam badan yang lebih cergas
Bila umur mencecah 30-an, ada anak kecik dan bekerja dalam bidang yang sangat mencabar memang sangat meletihkan.
Hari-hari saya drive selama 1 jam dari rumah ke pejabat pada pukul 7.00 pagi. Masa balik pula kadang-kadang melebihi 1 jam kerana traffic jam.
Lepas ambil anak dari Taska, terus memecut ke rumah. Settle kan anak-anak kemudian sambung masak  untuk makan malam pula. Pendek kata.. tak sempat duduk terus buat kerja lagi di rumah. Tak hairan bila pukul 9 malam.. badan saya sudah tiada tenaga.
Sebab tu saya makan macam-macam supplemen vitamin dari sumber organik. Dalam sehari saya kena telan berbelas-belas tablet vitamin untuk tujuan berbeza. Nak sihat punya pasal kannnn.
Tetapi saya rasa macam orang sakit pulak bila hari-hari kena telan pelbagai bentuk dan saiz vitamin tu. Sampai bila saya harus macam tu?
Jadi, saya cari alternatif yang lebih baik dan mujarab daripada supplemen vitamin.
Saya terjumpa Qaseh Gold Adinda. Kebetulan masa tu penyakit sinusitis (resdung) saya kembali menyerang. Kedua lubang hidung saya bengkak teruk dan tersumbat hingga saya kena bernafas melalui mulut.
Terus saya cuba Qaseh Gold Adinda untuk redakan resdung saya tu.
Qaseh Gold ialah gabungan makanan sunnah unggul dan herba-herba terpilih khusus untuk bantu kita tambah tenaga fizikal, minda dan emosi.
Gabungan makanan sunnah seperti pati kurma, madu, zaitun, habbatus sausa’, buah tiin, za’faran serta herba terpilih khusus untuk kesihatan wanita, lelaki dan kanak-kanak boleh memberikan tenaga, nutrien dan zat penting yang badan kita perlukan.
Makanan Sunnah seperti yang menjadi amalan Rasulullan s.a.w sudah tentu berkali ganda lebih baik dari mengambil produk kesihatan yang dihasilkan negara Barat.
Macam tak percaya pulak Qaseh Gold Adinda memang berkesan. Malah, sejak makan jus Qaseh Gold Adinda ni.. beberapa masalah kesihatan lain dalam badan saya juga turut sama sembuh.
Badan saya juga rasa lebih bertenaga berbanding dulu.
Teruja sungguh saya. Jadi.. saya terus decide untuk menyebarkan kebaikan jus Qaseh Gold ini kepada lebih ramai orang yang memerlukannya melalui blog ini.

Semoga apa yang saya paparkan dalam blog ini membantu anda mencapai gaya hidup sihat.

Cubalah Qaseh Gold hari ni.

Rakan Niaga Diperlukan

Sertai saya dalam kumpulan Qaseh Gold Sihat Cantik dan bersama-sama kita memenuhi keperluan masyarakat Islam bagi mendapatkan produk halal dan bermutu tinggi demi meningkatkan ekonomi ummah.
Bimbingan akan diberikan secara online melalui kumpulan rahsia Qaseh Gold Sihat Cantik tentang:
  • Teknik pemasaran melalui internet (blog, Facebook, cara tulis iklan etc)
  • Teknik membina blog dan meletakkan blog di page pertama Google
  • Teknik mendapatkan rakan niaga untuk mengembangkan bisnes
Anda juga akan diberikan akses istimewa kepada pelbagai Tutorial Bergambar serta Testimoni Pengguna untuk memudahkan berkongsi kebaikan Qaseh Gold kepada kawan-kawan dan keluarga.
Setiap rakan niaga saya akan diberikan promosi percuma dalam blog dan Facebook milik saya. 

Tiada ulasan: