Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena
Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Rabu, 24 Disember 2014

Qaseh Gold Kekanda serlahkan KEHEBATAN lelaki

Gold Kekanda serlahkan KEHEBATAN lelaki

Qaseh

Wow,
Bila sebut je Qaseh Gold Kekanda dapat serlahkan kehebatan lelaki mesti ada yg dah mula teruja..bukan lelaki je teruja, tapi kaum wanita pun mesti teruja ni..dah ada ke yg berhajat nak hadiahkan Qaseh Gold Kekanda pada suami, ayah, anak lelaki atau adik beradik lelaki ? hehehe..
Kat sini saya nak war2kan apa yang hebat dan superb sangat tentang Qaseh Gold Kekanda ni..memang produk WAJIB cuba tau..jom baca..
APA ITU QASEH GOLD KEKANDA ?
qaseh kekanda
Minuman kesihatan berasaskan ramuan yang diiktiraf sebagai Makanan Sunnah. kerana ramuannya terdiri daripada 7 jenis makanan sunnah seperti :
♥Kurma
♥Madu
♥Buah Delima
♥Buah Tiin
♥Zaitun
♥Air Zam-zam
♥Habbatus Sauda’
Diperkaya dengan kehebatan Gam Arab [Manna] dan herba tradisi seperti Za’faran, Gingko & Sireh..
RUMUSAN TAMBAHAN KHUSUS UNTUK LELAKI:
Qaseh GOLD KEKANDA dengan rumusan khas untuk golongan lelaki diperkaya dengan herba khusus seperti Guarana, Tribulus & Ashwaganda.
PENYEDIAAN SECARA AMALAN PENGILANGAN ISLAMIK (IMP):
Diperkasakan dengan bacaan Al-Quran dan doa-doa khusus oleh kakitangan yang sentiasa di dalam keadaan berwudhu dan in shaa ALLAH menghasilkan produk yang bertaraf HALALAN THOYYIBAN (HALAL LAGI BAIK).
KEBAIKAN & KHASIAT QASEH GOLD KEKANDA
:: Membekalkan tenaga
:: Awet muda
:: Membantu usaha mendapat zuriat
:: Meningkatkan sistem imuniti semulajadi badan
:: Menyegarkan badan dan mengurangkan rasa mengantuk
:: Menstabilkan mood
:: Mencerdaskan minda
:: Menghilangkan letih lesu badan
:: Mengatur tekanan darah dan melancarkan darah
:: Membantu memberi ketahanan badan dari penyakit seperti kardiovaskular dan kanser
:: Melegakan tekanan perasaan, sakit kepala dan migraine
:: Menghalang makan berlebihan dengan mengurangi rasa lapar serta selera makan
:: Mengandungi anti oksida untuk mempertahankan badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas
:: Meningkatkan libido & keintiman suami isteri
:: Melawaskan pembuangan
:: Mempercepatkan proses penyembuhan
:: Mengawal tekanan darah
:: Menaikkan seri wajah
:: Merawat 1001 jenis penyakit
Secara kesimpulannya, gabungan intipati Qaseh Gold Kekanda melengkapi keperluan tubuh dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Ia meliputi keperluan kepada sistem dan fungsi tubuh itu sendiri dari darah, saraf, otak, jantung dan paru-paru, usus, buah pinggang, kulit, rambut, mata, telinga, hidung, dan rongga pernafasan, rahim, tulang & sendi..
____________________________________________________
Kadang2 orang lelaki ni selalu ambil mudah dalam bab2 kesihatan..selagi tak sakit, selagi tu la diorang akan buat tak tau..so, kita sebagai isteri, ibu , anak kena mainkan peranan penting..kalau they all suka lupa makan Qaseh Gold Kekanda atau malas nak amalkannya apa kata kita jadi tukang suap..hihihihih..buat macam saya..nak harapkan suami amalkan sendiri Qaseh Gold Kekanda memang susah..jadi setiap pagi saya yang akan suapkan 2 sudu Qaseh Gold Kekanda sebelum suami pergi kerja dan 2 sudu lagi pada waktu malam sebelum suami saya tidur..mudah je kan..bukan je dapat kesihatan, hubungan suami isteri pun bertambah intim tau..ewahhh..
Jangan tunggu lama2..rugi tau..dapatkan Qaseh Gold Kekanda sekarang untuk kesihatan yang lebih optimum sepanjang hari..in shaa allah..
Berminat : PM/WHATAPP : 016-9674726/018-3724645

Tiada ulasan: