Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena
Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Jumaat, 25 Jun 2010

Bile kite "ter"golong dengan org2 yg berlagak bagus...

hari ni aku tak semangat nk dtg keje..
hari ini aku tak der mood nk ckp ngan "manusia"
hari ini aku pening pale sangat (sebenarnye dah beberapa hari dalam minggu ni asyik sakit pale)
hari ni aku serabut ngan tempat ni....

sebenarnya, aku dah lama dah simpan semua ni dalam pale otak aku..
tu yang sakit yang teramat sangat...
sampai kan ubat tahan sakit ni dah jadi cam gula-gula dah...
sebab tak terluah tuk aku bercerita pada sesape..
bebudak opis, of course dan teramat sekali aku tak caya bebudak ni....
sebab aku sendiri dah terkena...

dan sebelum entry ni...ader n3 aku lepas geram..aku dah cite..
hari ni plak beberapa kawan aku plak terkena..
sebab ye ader makcik kat opis aku ni terlampau sgt la...

sakit hati, sakit telinga, sakit jiwa duk sini....
warrrrrgggggghhhhh....
tolonggg!!!!!!