Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena
Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Khamis, 17 September 2009

Perkembangan Damya Aleesya 17/09/09


koleksi gmbar aleesya dari 685g - 1.725kg.....

Semalam aku dapat dukung n cium aleesya...
lame die duk kat pangkuan aku...
Ya Allah dah terasa dah badan die...
dulu dukung dia tak terasa sangat...
die tido je kat pangkuan aku...
semalam aku tgk die dimandikan...pastu nurse suh aku buh baby oil kat badan die....
lepas tu nurse timbang die....
1.725kg...hehehe lagi sikit je...lagi sayang....
Allhamdulillah, perkembangan aleesya setakat ni...
hari ni maybe doc dah off kan bantuan oksigen die...
semalam die training 6jam...ok..
hari die training 24jam plak....
skang aleesya pun dah minum banyak 40 ml....
tengahari ni aku nak g tgk aleesya training 24 jam...


Ibu n Ayah sentiasa ada bersama sayang....
Ibu n Ayah sayang kan DAMYA ALEESYA....