Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena
Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Khamis, 14 Mei 2009

Ramai Orang tegur perut aku ni kecik...

semalam aku g dinner kat the legend...
ikut nadrul die ada jemputan dinner kat situ..
jadi aku pun ikut je la...

pastu semua pegawai nadzrul tegur..
mr x :"eeehhh..bape bulan?
aku :5 bulan dah...
mr x: "perut kecik..tak nampak 5 bulan pun...

ader org cam kalu perut kecik ni baby gurl..
ader yang cakap baby boy...
ntah la...

ala biarla rahsia...
hehehe..
yela lagipun mase g scan hari tu..
baby ni lasak sangat...duk pusing-pusing...

ni pun duk gerak-gerak dalam perut aku...

semalam mase makan dinner tu..
aku amik la udang..
makan je..dia gerak...
bile time makan je..bb ni gerak2..
tapi kalau aku terlambat makan pun cam tu la jugak...



Buat-buat sibuk....

keadaan meja aku yang tengah serabut...
dah la meja sempit...


Hari banyak plak data aku sampai...
penuh meja aku..ngan data dorang..
yela aku mintak 2 tahun je..
tapi 6 company yang bagi...
jadi aku da settle kan keje aku..
key in data...
aku kan tak suke wat keje tanguh ni..

tapi kalu dah aku wat semua..
lepas ni aku tak de la plak..
hehehe...

biar la..
skop keje aku kan cam angin...
sekejap dia ribut...
sekejap dia sepoi-sepoi bahasa je..
sekejap tu langsung tak de angin...



muke aku yang tembam...