Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena
Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Rabu, 6 Mei 2009

dunia ni tak besar mane pun....

sebenarnye aku nak citekan..
penemuan bekas pelajar semencho...
kat jabatan perangkaan, wisma minlon
baru seminggu nie aku bekerja sebumbung ngan x student semencho...
dia baru je keje sambilan kat sini....
fadhlina...
memang la aku tak rapat ngan die...
tapi ntah cam ne pagi tadi aku terserempak ngan die kat toilet...

die baru je nak masuk toilet....
dan aku dah selesai menunaikan hajat...
disitu la kami terserempak....

aku : ehh..budak sek.sg choh ye?(blurrrrrr)
fadhlina : ehhh...cam kenal...sape yek?(tengah pikir)
aku masih lagi tak ingat name die...
fadlina: eh...ijan kan?
aku : ahh..(masih lagi tak ingat name die)....keje kat sini ker?
fadhlina : ahh...sambilan..dulu praktikal kat perodua...
aku : oooo...
fadhlina : dah gemuk dah skang....
aku : ye la dah 5 bulan...kat sini duk kat ner?
fadhlina : ooo...umah kak...kat serdang...ijan?
aku : ooo...presint 11...cam ner leh dapat keja kat sini?
fadhlina : kakak ader keja kat sini...
aku : oooo...k, la
(masih lagi tak ingat name dia...tu pengetahuan korang aku ni..susah sikit nak ingat name org..tapi rupe takkan aku lupe..cume aku takut je nak tegur...)

aku pun balik tempat duduk aku..
dalam keadaan terhinjut2...
actualy kaki aku ni crem...
kena malam semalam...
sakit gile...balik tempat duduk aku, terus aku online frenster...
cari budak tadi...nak tau name....

dapat jugakkk...
tu la aku dapat tau name dia fadhlina...
aku tau budak ni kelas 5A...
satu kelas ngan shai...tu je yang aku ingat...