Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena
Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Khamis, 19 Mac 2009

nasib ader orang nak teman aku....

cam ner yek aku nak start cite..minggu ni sampai la hujung bulan ni..aku duk sorang2 je kat umah..takut gak..nak..nak mase tito..aku nie tak leh tito tutup pintu...mesti la bukak sikit..tapi nadzrul tak bagi..dia kate bahaya..sebab aku ni tak suke sangat pakai air cond..sengal-sengal badan..aku suke lagi pakai kipas je..tapi kena bukak pintu...disebabkan pintu bilik tak dibenarkan terbuka..aku on air cond..sebab aku rase aku akan terus terlena bila sejuk2 nie.. semalam, kak ninie col aku...eeeee rindu nye...lame tak jumpe kak ninie.. baby die pun dah 4 bulan..die col aku buat gempak, kate nye dah onde way nak datang umah aku..yeyooo je..aku punye suspen..sebab umah aku tak de pape..ye la dah duk sorg2..makanan aku pun aku beli je..buat pe nak beli lauk bebanyak...nnt buat busuk je peti ais aku...aku pun tanye dan terus tanye..dimana lokasi die skang..rupenye die baru kuar dari kedai die..kat ampang point..alhamdulilah. kak ninie pun dah ader bisnes sendiri..penah la jugak aku g kedai die..tapi mase tu aku bujang lagi..tgk die pun skang dah senang hati..mase aku g anta kad kawen ngan die dulu..dia dah pindah umah..tapi masih lagi dalam taman tu..cume umah je berbeza..skang nie baby die je aku tak sempat tengok lagi..mase baby tu 1-2 bulan sempat la aku tengok..tu pun guna 3g je..baby die comey..sebenarnye aku bukan tak singgah umah die..sekarang nie laluan aku balik rawang dah tak ikut dah jalan tu..aku ikut jalan sg.besi tembus jalan istana, pastu jalan kuching..dan seterusnye ke rawang..tu la sebab nye aku tak leh nak g area ampang lagi..jauh la nak pusing kat situ..insyaallah, kalu aku ader mase nnt aku g la..nie nak cite skit pasal mama aku..mama ngan adik2 (mak mentua aku la) dah onde way dah ke sini..jap tadi dorang baru col..tu pun baru kua umah..ni aku tak tau la sampai kul bape. dah bagi tau nadzrul dah mam dia ondeway..padan muke die..semalam aku nak jumpe die..suh aku dtg jumaat..sebab ondeway aku balik rawang terus la g kat die kat shah alam..ni dah tukar plan dah..mama dtg..x jadi la aku balik rawang..tapi aku kena la beli lauk kat umah aku..kang tengahari aku amik mama ngan adik2 kat pekeliling..haaa..ader orang teman aku kat umah..