Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena
Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Selasa, 15 September 2009

"My Glamour Picture Contest"


Nama : Noorhazlizan Binti Md Not (Damya Batrisyah)

Semestinya gambar ni merupakan gambar yang paling glamor yang ade..hehe
sebab gambar ni ader iras-iras artis gitu...;p (mase ni la nak perasan..hehe)
dah macam modelling majalah PENGANTIN la...



sape yang rase-rase ader gambar glamor...
jom join contest ni......


contest ini terbuka kepada semua blogger, tak kira bangsa, tak kira agama dan tak kira status. yang dah kawen ker, single ke or divorced ke or sesiapa saja yang rasa dier ader gambar yang glamour boleh join contest ni.
.
Tapi contest ini still ader syarat and syarat2 nyer ialah:
.
Syarat-syarat

1. Terbuka kepada semua blogger
.
2. Anda diwajibkan menjadi Follower blog http://cincinmasmerah.blogspot.com/ serta add link blog ini dalam blog list anda
.
3. Sila pastikan gambar (banner) di atas di sidebar blog anda and banner tersebut mestilah link kepada entry contest ini, gune link ni:
.
4. anda bleh buat entry "My Glamour Picture Contest" dengan memuatkan sekeping gambar anda yang paling glamour, nama anda dan ceritakan serba sedikit kenapa anda merasakan gambar anda itu glamour.
.
5. Pastikan di dalam entry anda ada dinyatakan link2 tersebut (no link back will be disqualified):
.
6. Setelah siap entry tersebut, sila tinggalkan URL-link-contest-anda di ruangan comment pada entry ini sebagai tanda pengesahan anda menyertai contest ini.
.
7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional (penganjur yang pilih) berdasarkan photo anda yang paling glamour.
.
8. Contest ini bermula 22hb Ogos 2009 sehingga 30hb September 2009. lama skit coz nak bagi peluang anda semua upload gambar glamour masa raya nanti..hehehhe
.
9. Hadiahnyer akan diberitahu next entry.Tungguuuuuuu...
P/s: gambar anda hendaklah yang terkini dan tidak lebih dari 3 tahun ke belakang.

1 ulasan:

Reflisia berkata...

hye...
cantik nyer pict ni..i dah view tapi syarat no 2 tue tak penuh...when i checked reflisia takder dalam blog list damya la..sila semak yer