Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena
Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Khamis, 27 Ogos 2009

Buat Pertama kalinye...

setelah 66hari aleesya dilahirkan...
buat pertama kali...
semalam aku dapat dukung aleesya...
Ya ALLAH...terharunye..
mase dukung tak terkata perasaan aku mase tu...
dalam 15minit gak...
aku dukung sambil tatap wajahnye sepuas hati aku...

senyap je dia dipangkuan aku...
bile ibu/ayh panggil nama aleesya...
die senyum je...
Ya ALLAH, rase nak cium je waktu tu...

semalam, nurse bersih katilkan katil aleesya...
mase tu la aku dapat dukung die...
sebab dalam kul 10 mlm..memang dah time aleesya dibersihkan...
pas je dibersihkan..nurse tunjuk cara urutan bayi pramatang...
hehhee..."lepas ni ibu selalu la massege sayang"
mesti sayang syok kan...

nurse ckp urutan ni bagus tuk bayi pramatang....
buat kan aleesya tido lena, aliran darah yang sangat bagus...
dan akan buat aleesya cepat besar...
semalam nurse timbang die...
ALHAMDULILLAH dah nek skit 1.1kg...

skit..skit ye syang ye....

semoga sayang cepat sembuh dan sihat...
ibu ngan ayah sentiasa bersama syg..
ibu ngan ayah sentiasa menyayangi dan merindui sayang...

5 ulasan:

ibuhaikal berkata...

alhamdulillah..akhirnya ibu aleesya dapat merasa mendukung aleesya..zan sabar yea tak lama lagi aleesya dah leh balik umah..dan akan sentiasa berada disisi ibu dan ayah dia..

Damya Batrisyah berkata...

amin...
semoga ALLAH memakbulkan doa akak..

ummu Masyitah berkata...

assalamualaikum,salam perkenlan buat Noor.terharunya perasaan saya...
semoga aleesya sembuh dan dapat ebraya dgn ceria.

PuteriSatu berkata...

salam kenal dari akak....alahai...aleesya lahir pada usia berapa bulan pregnant ni...?

Anak buah saya 3 orang pramatang... sorang lahir usia 7 bulan dan 2 orang lahi pada usia 8 bulan.. alhamdulillah..sihat walafiat dah besar pun dah sekarang...so akak harap alesya cepat membesar...

Damya Batrisyah berkata...

Puterisatu:
Trima kasih krn singah blog sy..aleesya lahir 26 mgu 6hari.. alhamdulillah, aleesya smakin shat..mlm ni berat dia bru nek 1.170kg..