Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena
Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Selasa, 7 April 2009

dah tak tau dah nak cite ape...


sabtu mgu lps..nadzrul still x de kat umah..
besa la die..sibukkeje je..
hujung mgu ni..die tak de lagi..g labuan plak..
aku dah mula rase bosan duk umah..
tapi kalu dapat tito bapak best..
tapi sabtu lps aku ngan maryam..kira sepupu nadzrul la...
ajak aku tgk wayang..jadi aku pun sugest la cite..telantime..
tapi nak telentang aku tgk cite tu..sebab ending cite tu tak best..
sedey memang la sedey...
nak-nak plak time aku cam nie..senang sangat nak nangis...
'ceyeng'....

tapi bile cite yasmin ahmad ni..aku suke..sebab bahasa die bahasa rojak..
nak-nak aku yang tak expert BI ni..atleast bile tgk cite ni..aku tak la tgk subtitle die...
dgr pun aku dah paham...tapi bahasa dorang tu kotor la sikit...

lepas nie nak tgk cite fast 2 furious (4) plak..
nak tgk cite jgn tegur..
tapi cite tu dah bagi amaran tuk ibu ngandung...tak di galakan tgk...
ader lagi cite syurga cinta..awal ashari hero...
cm nak tgk je...
tapi tak ingat kua bile...

aku kalu cite cintun ni..suke la tgk...
sbb cite tu kekadang ader cam history aku...

Tiada ulasan: