Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena
Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Khamis, 5 Mac 2009

masuk opis cam biase...

hari ni aku masuk opis balik...eeee bosan nye...tak tau nak wat pe sebenarnye...kat sini keje aku ikut musim...ader surat..aku ader la keje..key in data..tapi pc aku plak problem...virus la ape lagi...kena format balik...tu sebab aku selalu download lagu...hehehe....tapi peduli ape aku..harta kerajaan...start dari pagi tadi aku duk sibuk jelajah web yang aku minat...sampai petang ader la beribu web aku jelajah...penat tengok web...aku bace paper plak...hehhehe....skang ni kat opis aku duk bising2 makcik2 kat sini pasal nak wat kronologi...ye la jabatan aku nak sambut 60 tahun...jadi kena la cari kronologi jabatan/bahagian...hehehe..aku tak terlibat sebab 3 hari aku tak de kat opis....dan aku satu habuk pun aku tak tau pasal jabatan ni...or bahagian ni...masuk bos suh key in data..aku wat je..keje lain aku tak nak terlibat..sebab tak faham..n tak tahu....jumaat ni....family mentua aku datang...semalam aku saje bagi cadangan kat nadzrul nak g zoo negara..bawak adik2 jejalan kat sana..tapi tgk la..aku pun cam tak sedap badan...cam nak demam je..sakit sendi badan aku nie..pale pun dah start pening2....

Tiada ulasan: