Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena
Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Khamis, 5 Mac 2009

kursus perakaunan asas

2 - 4 mac 2009, aku tak der kat opis...g kursus kat hq (putrajaya) mulenye cam aku tak suke kursus nie..tapi nak penuh kan kouta 7 hari berkursus dlm setahun..jadi aku dengan berat hati g je la...aku tak suke g hq nie sebab die susah cari paking...tak leh paking sebarangan nnt kena saman..tapi aku kan suke ikut pale aku sendiri...park je mane2 yang aku suke...kena saman lain la cite...sepanjang kursus tue..aku terasa cam nak sambung belajaq balik...ceh!...nnt dah sambung tak nak belajaq plak...tapi dengan perasaan aku yang seronok ni..menghadir kan diri dalam kelas selama 3 hari tu...ecceeehhh...setiap kali jawab latihan yang penceramah bagi mesti aku leh jawab..tapi bile teringat kan waktu sekolah menengah dulu jawab soalan periksa mesti kantoi...tak leh jawab...'susah la cikgu'..selalu dapat markah corot...tapi result spm ok la...tu la dulu syok sangat bercinte..tak hingat dunia...skang nak tengah refresh time cikgu prinsip akaun ajar aku dulu...selalu tanye azahra...kalu homework cikgu bagi mesti dapat wat sekerat je...alangkah bahagia nye dulu kalu aku dapat score prinsip akaun kan.....setiap kali balik dari kursus aku mesti bagi tau nadzrul "bang, nak sambung belajar bley?...die ajuk cakap aku...sebab die tau aku poyo...heheheh...

Tiada ulasan: