Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena
Damya Aleesya, Aqieef Zafrieel, Dhia Irdieena

Selasa, 24 Februari 2009

Sepanjang Pregy Aku..















(gmbr nadzrul kena masuk air...sebenarnye ni la first time die masuk spital)

















skang nie aku dah nak masuk 3 bulan dah usia pregy aku...terasa la tersangat la malas n nak makan macam2..skang ni pun mulut aku duk terasa nak mamam char keuh teow..chicken chop..tapi tekak ni tersangat la loya je..tapi balik dari opis je..asyik nak tido je..kat opis pun cam tu jugak..asyik2 nak tido...tapi nak mkbenda2 masam je...nk jadi kan cerita aku tetiba je terasa nak makan masak lemak ayam..yg sangat masam...jadi aku lepas balik dari opis aku terus g kedai..beli barang keperluan nk masak..al maklum la, sejak prenen ni..aku malas nak masak..tapi ader2 masa aku rajin jugak..ader tu sampai tak reti nak berehat..selalu kena marah ngan nadzrul..

nadzrul : ayg..berehat la...asyik kehulu ke hilir je..penat mata abg ni tgk..

aku: yela..yela...

tapi yela..yela aku nie..masih lagi wat keje...kekadang tu dah btul2 penat baru aku duduk...

tapi first dapat tau aku prenen..aku ngan nadzrul balik pekan...tapi sebelum tu dah g check doctor dah...tapi mase tu doctor tu tak dapat bace..sebab mase tu line 2 cm samar2..dah masuk 3 minggu lewat..mama nadzrul suh wat urine..sebab mase tu aku nak makan bihun sup..tapi sepanjang aku ader kat sane asyik nk makan sup je...jadi dengan paksaan mama suh gak aku wat urine...dan mase tu aku cam cuak..takut kalu negative...tapi lepas letak je..terus nek 2 line...

ape lagi bukan men gembira en nadzrul..terus ketuk pintu bilik mama bagi tau yang dia dah nak jadi papa...

pastu adik-adik die yang dah excited nak baby...

yaya: kak long, nnt kalu lahir kan baby nie kat pekan ye..nnt die sama ngan yaya...
irfan: ala..kat kuantan la..sebab irfan lahir kat kuantan...
aku ngan nadzrul : blurrrrrrrrr...

nak dijadikan cite nie..kalu ikut kiraan doctor..due aku 25 september 2009..haaaa..elok lepas raye..tu yang aku ngan nadzrul blur n berkira2 nak balik maner...sebab tahun ni giliran aku balik penang...tapi tak kan aku nak beranak kat penang...ala nnt jadi anak mami la plak...jadi berserah je..kalu die nak kua kat pekan..kat pekan la aku...kalu dia nak jadi anak putrajaya..kat putrajaya la aku...

Tiada ulasan: